Бланк заявки на отримання витягу

бланк заявки на отримання витягу
Заява про відмову від прийняття спадщини також подається до нотаріальної контори за місцем відкриття спадщини. Минуло ще три дні і мені зателофонували з консультсва. Для отримання візи як нащадок примусово виселених з Польщі, фактур від попередньої візи не потрібно.


Якщо спонсором виступає дідусь чи бабуся, слід надати документи, які підтверджують родинні зв’язки. Маєте пропозиції, зауваження чи побажання? Зв’яжіться з редакцією! Ми неодмінно відповімо. Який термін дії шенгенської візи для родичів переселенців? Документи для засвідчення родинних зв’язків – це свідоцтва про народження та шлюби – все, з допомогою чого можна простежити ваше походження та довести, що ви справді нащадок (або одружені з нащадком) репатрійованої людини.

Оновлено. Візу вам відкриють починаючи з тої дати на яку у вас заброньовано готель – не раніше і не пізніше. Така віза в Польщу є повноцінною багаторазовою шенгенською візою з терміном дії від 2 до 5 років. Список документів, які необхідно подати для отримання довтривалої візи з метою репатріації: – Візова анкета, яка за новими правилами має бути заповнена від руки латинськими літерами;– 2 фотографії 3,5см х 4,5 см. (не старіші ніж 6 місяців);– Закордонний паспорт з копіями сторінок. Складання документації із землеустрою передбачає, що інженер-землевпорядник повинен визначити точні межі земельної ділянки, їх геодезичні координати і скласти кадастровий план земельної ділянки. Шенгенська репатріаційна віза в Польщу (віза для родичів переселенців) на термін від двох до п’яти років. Візу на основі документів про примусове виселення можна отримати терміном на: 2 роки, у разі відсутності попередніх шенген-віз; 5 років, якщо раніше була хоча б одна шенген-віза, за умови дотримання законодавства відвідуваних країн.

Похожие записи: